Openingsuren brasserie

Maandag-Vrijdag: 07.00 - 22.30

Zaterdag: 08.00 - 22.30

Zondag zijn we gesloten

Een tafel boeken

Ons menu

Ontbijtkaart
Lunchkaart
Dinerkaart
Drankenkaart
Dessertkaart

Wees welkom

We ontvangen je met open armen! Nog niet overtuigd?

Altijd gratis wifi!

Of je nu je favoriete gerecht met je vrienden wil delen of tijdens het wachten nog wat wil doorwerken, bij ons beschik je altijd over gratis wifi. Ons wifi netwerk is uitgerust met de snelst verbinding mogelijk waardoor delen of transfereren in een oogwenk is gelukt!

Onze menukaart

Wil je graag al eens zien waar je je op kan verheugen? Heb je misschien gewoon wat meer bedenktijd nodig om tot een keuze te komen? We begrijpen dat best! Onze online menukaart kan uitkomst bieden.

Ontbijten bij Belfleur

Op reservatie wordt ontbijt geserveerd van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 10.30 uur en in het weekend van 08.00 uur tot 11.00 uur.

Door de week kan je genieten van een vast ontbijt voor 12.50 euro. Op zaterdag en zondag kan je voor 25 euro genieten van het Belfleur ontbijtbuffet met verschillende broodsoorten, koffiekoeken, divers beleg, spek, roerei & verloren brood. 1x warme drank naar keuze per persoon.

Belfleur cadeaubon

Bij Belfleur zijn ook cadeaubonnen verkrijgbaar. Een geweldig cadeau om te geven en te krijgen! De bonnen zijn steeds verkrijgbaar in waardes vanaf 25 euro of voor het ontbijtbuffet. De bonnen zijn alleen ter plaatse verkrijgbaar.