Hotel Brasserie Belfleur Houhalen: boek hier direct met scherpe prijzen
Vacatures

Hotel Brasserie Belfleur is een dynamische onderneming waarbij altijd ruimte is voor de juiste mensen met hart voor de zaak.
Zie jij jezelf in een horeca-onderneming functioneren en heb je de nodige know-how, skills en ben je toe aan een uitdaging?
Hieronder zie je onze openstaande vacatures. Open sollicitaties zijn zeker ook welkom.
elfleur
Kelner

Als kelner ben je het gezicht van de Belfleur. Een belangrijke taak, want jij bepaald hoe de ervaring van onze gasten is.
Je bent dan ook gastvrij, hebt verstand van zaken en bent vlot in de omgang. Je bent bovendien verantwoordelijk voor een correcte aflevering van gerechten en dranken en je hebt hebt de verantwoording voor de financiele afhandeling. Bovendien beland je in een team waarin je goed samen moet kunnen functioneren.

Met name kandidaten met de nodige ervaring nodigen we met klem uit om te reageren.
 
Kok

Wij zoeken voor onmiddelijke indiensttreding een gediplomeerde en ervaren kok.
Verantwoordelijkheidszin en werken volgens HACCP zijn onmiskenbare eigenschappen. Het volledige keukenteam draait onder supervisie van de kok. Maar ook zelfstandig maken van planningen en bestellingen zijn belangrijke taken.

De functie is in een 5daagse full-time dienstverband beschikbaar.
Zie je een uitdaging met verantwoording zitten? Reageer dan zeker met je CV!
Keukenmedewerker

Niets gaat boven goed en mooi eten als het om een brasserie gaat. Als keukenmedewerker ben je samen met je collega's hier verantwoordelijk voor. Samen streef je naar culinair-entertainment. Stressbestendigheid, geordendheid, voedselveiligheid zijn factoren die je zeker tot je tweede natuur moet maken.

Heb je de nodige ervaring en schuw je geen uitdaging? Reageer dan zeker!

 
Jobstudenten

Heb je naast je studie nog voldoende tijd over om ons een handje mee te helpen? Weet je van aanpakken, ben je voldoende nieuwsgierig en kun je je flexibel opstellen?  Laat je dan zeker horen!
 
Ja, ik heb interesse!
En nu?


Heb je interesse in een van deze functies? Voldoe je aan de eisen of denk je dat je opgewassen bent om deze job aan te kunnen?
We nodigen je dan van harte uit om te reageren. Je kan je sollicitatie per email verzenden naar: info@hotelbelfleur.be
Vergeet zeker niet om je sollicitatie te motiveren en je Curriculum Vitae mee te sturen.


Noot voor werkbemiddelaars e.d.: acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld wanneer geen concrete voorstellen overlegd kunnen worden.
 
Hotel-Brasserie Belfleur - Stationsstraat 137 - 3530 Houthalen - Email: info@hotelbelfleur.be - Tel: +32 11 790670 - Ond/BTW nr: BE0841791734  -  Onder toezicht van Toerisme vlaanderen  - privacy policy